Speglar

Kupolspegel 90°

DuraVision Quarter Dome är tillverkad av högpolerat rostfritt stål.

Quarter Dome ska monteras i rätvinkliga hörn för att ge 90 graders sikt för att förhindra överraskningsattacker och kollisioner. 

Quarter Dome är idealisk för användning i situationer där utrymmet är till en premie för ett 90 graders reflektionsområde. 

Spegeln är låst i den unika pulverlackerade stålramen som säkerställer en praktiskt taget ligaturfri spegel och minskar risken för att spegeln manipuleras.

Kupolspegel 180°

DuraVision 180° är tillverkad av högpolerat rostfritt stål.

Half Dome har en 180 graders vidvinkelreflektion och när den är optimalt placerad kan hela cellen ses med en blick från observationsfönstret. 

Den unika ram- och hålkonstruktionen gör denna spegel stark, effektiv och praktiskt taget ligaturfri.

Kupolspegel 360°

DuraVision 360° är tillverkat av högpolerat rostfritt stål. 

Kan användas i celler, öppna områden som besöksrum eller vid korsningar. Det är den mest kompletta övervakningsmetoden pga sin 360°-vision och garanterar stor säkerhet.

Ramarna och håldesignen har utvecklats för att möta de stränga kraven vilket gör denna spegel stark, effektiv och praktiskt taget fri för ligatur.

MSM Inspektionsspegel

DuraVisions inspektionsspegel är stark, hållbar och lätt att använda i tuff miljö.

Det kraftiga handtaget i aluminium finns i två storlekar och den större storleken sträcker sig till 240 cm. Handtaget anpassas till olika längder och hålls säkert på plats genom fjäderbelastat låsstag. 

Levereras i skyddsväska med dragsko. 

MSM Väggspegel

Vandalsäker spegel tillverkad i blankpolerad rostfri plåt. 

Lämplig till WC och andra tuffa miljöer. 

Language