Betongroterare

Sedan 2020 så är MSM återförsäljare för Stetter roterare. Lätta betongroterare, som garanterar maximal last inom gällande viktbegränsningar i vägtrafikförordningen.

Tack vare att trumman är tillverkad i HARDOX är den mycket lätt och mycket tålig mot slitage. Vi monterar i huvudsak 7m³ & 9m³ roterare.

MSM har lackering i egen regi sedan 2018. Du kan också välja bland en mängd smarta och praktiska tillval. En sak som vi är unika om är att alla funktioner kan nödköras, typ trumma, ränna, ventiler m.m vilket gör att vi kan nödköra samtliga hydraulfunktioner på påbyggnationen utan el eller luft. Det användarvänliga och nyutvecklade styrsystemet sedan 2020 ger säker transport och läggning undar alla väderförhållanden.

Vi tillhandahåller även betongroterare för lastväxlare. Stetter och MSM – ett tryggt val. Månsarp Svets & Maskin AB är generalagenter för Schwing Stetter. Ett av Europas ledande företag för tillverkning av betongroterare & betongpumpar.

Vi har ett brett utbud av reservdelar hemma på hyllan. Produkterna tillverkas i enlighet med strikta regler och med fokus på hög kvalitet, kostnadseffektiva processer och innovativ design. Produktionen sker dessutom utifrån en noggrann miljöpolicy och ett ekologiskt tankesätt för att begränsa exempelvis buller och damm. Roterarna är blästrade och transportmålade i grundutförandet, men även speciallackering utförs efter dina önskemål. Och givetvis är god service och support A och O. Så när det uppstår problem eller någonting behöver lagas, produkternas höga kvalitet till trots, ser vi till att du snabbt får hjälp. Exempelvis har vi auktoriserade verkstäder i Stockholm och Göteborg för dig som inte finns i vårt närområde, och vi jobbar på att knyta fler serviceverkstäder till oss.

Language