Betongroterare

Betongroterare

Dessa superlätta betongroterare har en helt ny konstruktion, som garanterar maximal last inom gällande viktbegränsningar i vägtrafikförordningen. Tack vare stålet IMER WEAR är den mycket lätt och mycket tåligare mot slitage. Det finns ett brett utbud av modeller av betongroterare, från 3 till 14m3 – helt efter fordon och behov. MSM står för montering och lackering av roteraren. Vi kan också ombesörja komplett lackering av hela fordonet.

Du kan också välja bland en mängd smarta och praktiska tillval. En sak som vi är unika om är att alla funktioner kan nödköras, typ trumma, ränna, ventiler m.m genom en sinnrik teknik vi utvecklat. Lägg gärna till vårt nödkörningskit så är du helt säker.

Den användarvänliga och nyutvecklade manöverpanelen/radioutrustningen ger säker transport och läggning undar alla väderförhållanden. Vi tillhandahåller även betongroterare för lastväxlare. IMER och MSM – ett tryggt val.

Månsarp Svets & Maskin AB är generalagenter för IMER-L&T. Europas ledande företag för tillverkning äv betongroterare, transportfordon samt bygg- och schaktmaskiner. Idag är vi återförsäljare av både betongroterare och reservdelar från IMER L&T.

Produkterna tillverkas i enlighet med strikta regler och med fokus på hög kvalitet, kostnadseffektiva processer och innovativ design. Produktionen sker dessutom utifrån en noggrann miljöpolicy och ett ekologiskt tankesätt för att begränsa exempelvis buller och damm.

Hos oss finner du ett brett sortiment av roterare från 4 till 14 meter med eller utan dieselmotor, alltså standard- eller lättviktsmodell. Roterarna är blästrade och transportmålade i grundutförandet, men även speciallackering utförs efter dina önskemål. Och givetvis är god service och support A och O. Så när det uppstår problem eller någonting behöver lagas, produkternas höga kvalitet till trots, ser vi till att du snabbt får hjälp. Exempelvis har vi auktoriserade verkstäder i Stockholm och Göteborg för dig som inte finns i vårt närområde, och vi jobbar på att knyta fler serviceverkstäder till oss.